Voor wie de smaak écht te pakken wil krijgen:
ALO Mors'eau
Ook je smaakzin smacht immers naar pampering. Bij resto Mors'eau streven we naar niets minder dan kwALOteit: van cuisine tot service.
Het hele jaar geopend
van 12:00 - 23:00
Meer dan 10 personen?
Verlekker je alvast
Genieten van een culinaire duik aan de Scheldekaai...
Het ALO-resto kreeg de naam Mors'eau - naar uitbater MORSO. Dat zijn veel o's in een zin. Niet onterecht, want oooh is precies de reactie die wordt nagestreefd met het verfijnde aanbod dat de Mors'eau-menukaarten siert. Hier schuif je je voeten onder tafel als je een (grote) honger stijlvol wenst te stillen.
We kijken naar je uit!
It would be our sincere pleasure to wine and dine you at our riverside restaurant.
Onze gastronomissie
Verse, huisbereide gerechten
op basis van kwaliteitsingrediënten
die zorgvuldig geserveerd worden
in een geraffineerde setting.
à la carte
Oesters
6 stuks | 27,50 |
9 stuks | 38,50 |
Al onze oesters dragen het keurmerk Irish Mór:
mooie, volle specials gekweekt bij Cromane aan de Ierse westkust,
een gebied dat wereldwijd bekendstaat om zachte, romige oesters van uitstekende kwaliteit.
Voorgerecht
Tomato bruschetta, crostini, olijfolie, look, ajuin & basilicum | 14,00 |
Burrata, zongedroogde tomaten, verse basilicum & olijfolie | 19,00 |
Tataki van tonijn, honingdressing, mosterd, gepekelde gember & sesamzaad | 17,50 |
Gambero Rosso Di Mazzarà, sinaasappelricotta, bottarga, zeewier & citrus | 26,00 |
Vitello tonnato, kalfsvlees, tonijnsaus & appelkappertjes | 19,00 |
Black Angus kroketten, artisanale kroketten (2 st.) & huisgemaakte cocktailsaus | 18,00 |
Carpaccio van filet mignon, rucola, parmezaan & truffelmayonaise | 19,50 |
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaas, geglaceerde babywortels, puree & hollandaisesaus | 34,50 |
Zalmfilet, citroen-dille-botersaus, broccoli & gratin dauphinois | 32,50 |
Heilbot, mosterdsaus, haricots verts & millefeuille van aardappel | 38,00 |
Gegrilde tofu spies, ajuin, paprika & frietjes | 29,00 |
Risotto shimeji, pistache, Sardijnse pecorino, eigeel, donkere miso, lentetruffel & daslook | 31,00 |
Entrecôte cheese burger, cheddar, sla, tomaat, augurk, burgersaus & frietjes | 24,50 |
Filet mignon, belgisch witblauw | 38,50 |
Côte à l’os Angus, 4 weken gerijpt (1,2 kg – 2 pers.) | 44,00 |
Côte à l’os Limousin, 8 weken gerijpt | 49,00 |
Côte à l’os Rubia Gallega, 6 weken gerijpt | 54,00 |
Alle vleesgerechten worden geserveerd met groene salade, frietjes en saus naar keuze (chimichurri, peper- of bearnaisesaus)
dessert
Dessert
Artisanal cheesecake | 13,00 |
Vegan panna cotta | 15,50 |
Klassieke tiramisu | 12,50 |
Champagne Colonel | 14,00 |
Espresso martini | 13,50 |
Kom de keuken van de charmantste Scheldekant ontdekken:
Je tafel is gedekt en onze vuren staan warm. Nu alleen jouw reservatie nog.
"*" indicates required fields